joi, 17 octombrie 2019

Stii de unde poti cumpara cele mai bune vinuri?


Considerat a fi una dintre bauturile ce se bucura de cea mai mare popularitate in randul romanilor, vinul alb este o alegere eleganta, ce poate fi servit intr-o multitudine de contexte. Fie ca vorbim de o cina eleganta, un eveniment important sau orice fel de moment pe care dorim sa il imortalizam, alegerea unei bauturi care sa complilenteze contextul poate face o diferenta semnificativa.

Acestea fiind spuse, unul dintre marile avantaje in acest caz este posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de soiuri de struguri, in functie de aciditate, note dominante sau cantitate de zahar. In acest fel, indiferent de modul in care alegem sa il servim, putem fi siguri ca vom gasi o varietate care sa se preteze la ocazia noastra. Ca si dovada a varietatii incontestabile de care se bucura vinul alb, tara noastra se poate lauda cu nu mai putin de 60 de soiuri diferite cu origini autohtone, multe dintre acestea fiind specifice unei singure zone si fiind responsabile pentru vinuri cu adevarat deosebite si chiar rare.


Particulartile vinului alb

Daca ne referim la parcursul vinului, incepand de la momentul culegerii si pana la cel al imbutelierii, diferentele intre soiuri sunt date indeosebi de cantitatea de zahar continuta. Astfel, cele dulci vor necesita o atentie sporita, dat fiind faptul ca procesul de fermentare ce sta la baza productiei este angrenat tocmai de zaharurile de care dispune. Prin urmare, pentru a scadea riscul de alterare a vinului, varietatile albe beneficiaza de o cantitate usor mai mare de sulfiti, conservanti ce stabilizeaza intreaga compozitie si nu au efecte negative asupra organismului daca sunt folositi in proportiile recomandate. Acestea fiind spuse, o cantitate insuficienta de zahar poate fi la fel de ingrijoratoare, dat fiind faptul ca bautura nu va putea ajunge la stadiul de maturare necesar pentru a fi servita.

Vinurile Budureasca - garantia calitatii

Infiintata inca din anul 2009, Budureasca reprezinta unul dintre brandurile cu ascensiune rapida din domeniul viticol. Situata in regiunea Dealu Mare,  crama produce vinuri rosii, albe si rose  dintr-o mare varietate de soiuri , atat native cat si internationale, fapt ce contribuie la o sortimentatie variata de vinuri. Daca si tu doresti sa degusti o bautura realizata dupa cele mai inalte standarde, intra pe site-ul Budureasca si alege un vin alb, alaturi de care poti servi unul dintre preparatele sugerate in recomandari, pentru o experienta gustativa deosebita.

Alaturi de sortimente de renume international, precum Chardonnay sau Sauvignon Blanc, in magazinul online poti gasi si creatii exclusiv romanesti, precum Tamaioasa Romaneasca sau Feteasca Regala, dar si cupaje pline de personalitate. De asemenea, te mai poti orienta si in functie de gama favorita de vinuri sau chiar in functie de distinctiile acordate sortimentelor. Astfel, daca si tu vrei sa ai acces la toate aceste sortimente premium, intra pe site-ul Budureasca si alege un vin alb.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu