duminică, 3 decembrie 2017

Cat de utila poate fi o camera de bord


Marile orase ale tarii au devenit din ce in ce mai aglomerate, motiv pentru care este de la sine inteles de ce e necesara o camera de bord pentru monitorizarea traficului. Asadar, poti sa dai click aici pentru a avea acces la o gama suficient de variata, care sa multumeasca pe toata lumea. In plus, iUni e un magazin online, motiv pentru care pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a lua cea mai buna decizie.

Functii principale
Bineinteles, cea mai importanta functie este aceea de inregistrare si monitorizare a traficului, insa in functie de modelul ales, dispozitivele pot avea si diferite alte roluri. Unele dispun de diferite sisteme, precum salvarea automata a fisierelor atunci cand bateria este pe terminate, insa pentru a evita astfel de probleme, oricand se pot conecta la bateria masinii pentru o autonomie nelimitata. In acelasi timp, unele aduc un unghi de filmare foarte larg, de circa 170 de grade pentru a capta toate detaliile esentiale, in timp ce altele pot filma in conditii optime pe timp de noapte. Mai mult, diferite camere de bord pot avea incorporate un senzor de miscare, pentru a incepe inregistrarea atunci cand este sesizata o miscare. Nu in ultimul rand, fisierele inregistrate pot fi vizualizate pe diferite alte dispozitive, de la laptop, pana la tableta sau telefon, conexiunea facandu-se printr-un simplu cablu de date.

Comanda acum
Cu alte cuvinte, de acum te poti simti mai in siguranta in trafic si tot ce trebuie sa faci este sa dai click aici pentru a cumpara cea mai potrivita camera de bord. La iUni preturile sunt foarte atractive, astfel ca oricine isi va permite un astfel de dispozitiv, insa clientii prefera sa nu isi asume riscuri au posibilitatea de a testa produsele in showroom-ul din Bucuresti pentru a fi siguri de decizia luata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu