sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Ce nu trebuie ratat in Barcelona


Barcelona este unul dintre cele mai importante orase europene, fiind vizitat de catre turisti din toate colturile lumii. Peisaje splendide, plaje grozave, arhitectura impresionanta, nenumarate atractii, festivaluri si evenimente culturale, restaurante, cluburi, baruri, viata de noapte, orasul pare ca le are pe toate, iar acesta este unul principalele motive pentru care numerosi turisti aleg o vacanta in Barcelona in 2017 pe toata durata anului.

Cappella di Santa Agata
Bineinteles, Barcelona are o multime de atractii faimoase, insa cei care isi doresc sa evite putin aglomeratia sau sa admire ceva mai inedit, se pot orienta catre Cappella di Santa Agata, care a fost construita in secolul al 14-lea, pe locul vechiului zid roman care inconjura orasul la acea vreme. Capela gotica a facut candva parte din Palatul Regal si vizitatorii pot admira ferestrele din altar si galeriile, insa una dintre cele mai importante atractii este ceasul mecanic din 1576.

Muzeul de Ciocolata
Familiile cu copii pot vizita Muzeul de Ciocolata pentru a se bucura de o activitate inedita. Acesta a fost infiintat in anul 2000 si este gazduit intr-o veche cladire importanta din punct de vedere istoric care dispune de o fatada gotica, iar aici se pot afla mai multe despre istoria si arta ciocolatei. In plus, vizitatorii pot descoperi totul despre expeditorii plecati in cautarea boabelor de cacao, comertul cu ciocolata si nu numai.

Muzeul Holografic

Muzeul Holografic din Barcelona este primul din Spatia de acest tip si in ciuda dimensiunilor sale modeste, asemanatoare cu cele ale unei galerii de arta. Cine alege o vacanta in Barcelona, cu siguranta, va avea parte de o experienta unica in acest muzeu, intrucat vizitatorii, in functie de pozitia lor in muzeu si de unghiul din care bate lumina, hologramele pot prezenta imagini diferite, de la spirale, la peisaje florale si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu