sâmbătă, 18 februarie 2017

Stickerele folosite in amenajari sunt facute din materiale de calitate


Solutiile pentru amenajarea unei locuinte sunt nenumarate, iar in ultimii ani au devenit tot mai populare stickerele care se aplica pe pereti intrucat acestea sunt foarte practice, accesibile pentru toate buzunarele si ofera clientilor aspectul mult dorit. Acestea se confectioneaza din autocolant, care se decupeaza in asa fel incat sa imortalizeze o imagine decorativa, de la flori, la citate motivationale, copaci, desene, case si nu numai. Stickerele se pot alege in functie de preferinte, costurile se calculeaza dupa dimensiunile sale, insa clientii mai pretentiosi au ocazia de a veni cu propriile idei pentru a realiza stickerele folosite in amenajari.



Personalizare

Astfel, locuintele sunt mult mai primitoare si personalizate pana la cele mai mici detalii, camerele fiind mai placute si adaptate dupa preferintele clientilor. De asemenea, exista mai multe tipuri, de exemplu sunt disponibile unele care imita picturile aplicate direct pe pereti, care sunt ideale in special in livinguri sau dormitoare. Asadar, Colantari Design se lauda cu o gama foarte variata cand vine vorba de stickerele folosite in amenajari, incepand de la cele de dimensiuni reduse care se pot aplica chiar si pe obiecte de mobilier, si pana la cele potrivite pentru baie sau bucatarie si continuand cu cele care pot ocupa un perete intreg din living.




Durabilitate

Aceste stickere sunt confectionate din materiale de calitate, care asigura o lunga durata de viata si care nu se dezlipeste pe la colturi in cel mai scurt timp. Mai mult, nici nu lasa urme la indepartare datorita adezivului utilizat, astfel ca peretii se vor prezenta in cele mai bune conditii, iar clientii vor putea face oricate modificari isi doresc de-a lungul timpului. Nu in ultimul rand, specialistii Colantari Design vor fi dispusi intotdeauna sa consilieze clientii cu privire la aceste stickere, astfel incat acestia sa ia cea mai buna decizie si sa fie multumiti de alegerea facuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu