joi, 6 februarie 2020

Iata cine te ajuta cu organizarea inmormantarilor in capitala


Moartea unei persoane apropiate marcheaza, cu siguranta, pentru multi, cel mai dificil moment posibil, iar organizarea unei inmormantari nu e deloc o sarcina atat de simpla. Totusi, in asemenea cazuri e bine sa ne lasam pe mainile specialistilor intrucat acestia stiu ce au de facut. Casa Funerara Luca iti promite tot profesionalismul necesar, astfel ca pentru servicii funerare sector 6 sau oricare alta zona din capitala stii la cine sa apelezi ori de cate ori ai nevoie de sprijin. E mult mai comod pentru oricine sa stie ca are posibilitatea de a se lasa pe mainile specialistilor in diferite zone din Bucuresti, dar si in Ilfov.

In plus, serviciile Casei Funerare Luca sunt non stop, ceea ce presupune ca te poti bucura de mai multa libertate, iar cum nicio problema nu vine niciodata cand trebuie, e bine de stiut ca ai la cine sa apelezi oricand. Mai departe, aici sunt propuse fel si fel de pachete care sa acopere nevoile tuturor, astfel ca ai garantia ca vei gasi oricand o varianta numai buna pentru bugetul tau.

De exemplu, cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar costa doar 1250 de lei si cuprinde tot ce este necesar in asemenea contexte. De la sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, pana la crucea din lemn inscriptionata si cele doua seturi de orare, Casa Funerara Luca ofera acces si la medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare, iar tot acesta este cel care emite certificatele necesare. Care sunt actele necesare? Certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela si cea pentru transport.

Pachetul standard mai cuprinde si manipularea sicriului, platouri cu coliva, o sticla de vin si una de ulei, trei prescuri, coroana de flori naturale, dar si accesorii precum prosoape, batiste, toiag si nu numai.

Totusi, nu trebuie sa te limitezi doar la acest pachet, intrucat sunt propuse multe altele care sa acopere toate nevoile. Unele pot depasi pragul de 7000 de lei, fiind cele mai costisitoare optiune, dar si cele mai bune. In schimb, in cazul tuturor exista un ajutor de inmormantare la achizitia cu talonul de pensie. Cu alte cuvinte, in multe contexte sumele pot fi restituite complet, ceea ce presupune ca poti ajunge sa nu mai platesti nimic pentru organizarea unei inmormantari. De asemenea, Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar in acest sens, pentru ca oricine sa poata ajunge cu usurinta la acest ajutor.

Fie ca ai nevoie de servicii funerare sector 6 in Bucuresti sau in oricare alta zona a capitalei, stii ca aici esti pe maini bune si ca iti va fi mult mai usor sa organizezi o inmormantare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu