marți, 27 februarie 2018

Aceasta este pardoseala ideala in institutiile medicale


Alegerea tipului de pardoseala se poate dovedi a fi o sarcina destul de dificila in contextul in care pe piata sunt disponibile nenumarate optiuni, pentru toate nevoile si bugetele. Totusi, in anumite medii se dovedeste a fi ideal un covor antibacterian, fie ca este vorba despre institutii medicale sau de invatamant, iar avand in vedere traficul intens din cadrul acestora, covorul trebuie sa fie suficient de rezistent si sa faca fata presiunii la care este supus zi de zi.

Diferite criterii
Totusi, pentru ca alegerea sa fie mai usor de facut, este important sa se tina cont de cateva criterii esentiale, astfel ca, in primul rand, un covor antibacterian, dupa cum anunta si numele, trebuie sa fie rezistent in fata bacteriilor. Totodata, este ideal ca acesta sa fie antiderapant, pentru a fi evitate o multime de situatii neplacute si de riscuri, iar toate proprietatile sale nu trebuie sa se piarda in timp si sa nu intervina uzura. Cu alte cuvinte, este ideal sa se asigure o lunga durata de viata, fara ca aspectul sa devina inestetic, dar un alt criteriu important este sistemul de prindere. Cele mai eficiente sunt considerate cele care se lipesc sau sudeaza, pentru ca pe aceasta cale se evita o posibila sursa de acumulare a mizeriei. Nu in ultimul rand, cine alege un covor bacterian isi doreste ca acesta sa izoleze foarte bine din punct de vedere termic si fonic, insa sa fie si foarte rezistent in fata substantelor chimice de curatare.

Pentru mai multe spatii
Asadar, aceasta alegere se dovedeste a fi ideala in mai multe situatii, atat in cadrul cabinetelor medicale, a spitalelor publice sau private, a cabinetelor stomatologice, dar si in diferite clinici, in sali de operatie, in gradinite si scoli, dar si in cladiri de birouri, hale industriale sau mijloace de transport in comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu