marți, 23 august 2016

Stabiliti-va un stil

Spre deosebire de activitatea altor furnizori prezenti la botezul copilului dumneavoastra (muzica, aranjamente florale, tort), fotografiile nu sunt lucruri pe care le puteti auzi, mirosi, gusta sau chiar vedea, deci prin urmare nu veti sti cu adevarat ce veti primi pana dupa eveniment. Asta inseamna alegerea fotografului de botez trebuie sa implice o cercetare atenta si selectiva in ceea ce priveste aptitudinile profesionale, stilul artistic si conduita acestuia.
Stabiliti-va un stil
Inainte de a incepe cercetarea fotografilor, va trebui sa decideti mai intai ce stil de fotografie preferati, deoarece acest lucru va ajuta la determinarea tipului de fotograf pe care il veti dori la botez. 
Spre exemplu, daca preferati portrete clasice (ganditi-va la albumul de botez al dumneavoastra), alegeti un fotograf traditional, care este specializat mai mult in portretistica. Acestea sunt reprezentate de fotografiile acelea cu bebelusul prietenii si familia in fata diferitelor fundaluri, desi multe persoane nu cred asta si acest tip de imagine implica creativitate si munca. 
In timp ce unii fotografi vor pune accentul pe mai multe locuri traditionale si vor cauta mai multe ipostaze formale, alti fotografi traditionalisti aduc portretistica mai mult in domeniul creativ cu o compozitie dramatica, care sa exprime emotii. Prin urmare, in orice stil de fotografie este necesara experienta, dedicare, talent si profesionalim, iar din acest motiv alegerea fotografului pentru botez nu este intotdeauna usoara.
Documentati-va
Incepeti cautarea si navigarea zecilor de liste cu fotografi locali citind si comentarii de la clienti recenti. Examinati cu atentie site-urile si blogurile potentialilor artisti pentru a verifica fotografiile de alte botezuri pe care le-au imortalizat, lucru care va va da o idee despre stilul lor. Design-ul site-ului poate oferi, de asemenea, indicii despre personalitatea si sensibilitatea fotografului. Nu uitati nici paginile lor de Facebook, Instagram și Twitter de asemenea, daca este posibil, in special pentru a vedea feedback-ul de la clienti si modul in care fotograful interactioneaza.







luni, 22 august 2016

Cu totii ne dorim sa locuim intr-un mediu placut

Cu totii ne dorim sa locuim intr-un mediu placut, intim si confortabil, insa este destul de dificil sa se tina pasul cu toate tendintele vremii, intrucat toate elementele dintr-o locuinta se imbunatatesc treptat, fiind mult mai durabile, mai eficiente, dar si mai accesibile. Din acest motiv, numeroase persoane aleg ca la o anumita perioada de timp, de regula de 5 sau 10 ani, sa isi renoveze locuinta, existand diferite etape care pot fi efectuate. Totul incepe prin inlocuirea mobilei cu una mult mai moderna, insa o atentie deosebita poate fi orientata si catre usi.
Diferite variante
Usile se pot gasi in diferite variante si din mai multe materiale, in functie de preferintele bugetul si fiecaruia. Usile obisnuite sunt cele mai populare, insa tot mai multe persoane opteaza pentru cele glisante intrucat, la nevoie, pot delimita spatiul dintre doua incaperi, fie il pot pune in evidenta. Asadar, nu este de mirare de ce aceste usi glisante din aluminiu sunt foarte des intalnite, fiind comune in livinguri sau bucatarii.
Mai multa flexibilitate
Aluminiul este un material foarte rezistent, prietenos cu mediul inconjurator deoarece poate fi reciclat de nenumarate ori, iar acesta cu siguranta ca indeplineste criteriile estetice si functionale ale fiecarei persoane. Mai mult decat atat, sticla usii glisante poate fi transparenta, vitrata, pictata, sablata sau din plastic, in functie de destinatia camerei in care se doreste a fi montata.
Usurinta in folosire

In plus, aceste usi glisante din aluminiu sunt foarte usor de montat, totul fiind gata in scurt timp. Este nevoie de efectuarea unor masuratori pentru a se potrivi de minune, iar dupa fabricarea lor se instaleaza cu usurinta. De asemenea, nici intretinerea nu este una pretentioasa, fiind suficienta doar stergerea ocazionala de praf, in timp ce durata de viata variaza in functie de modul de folosire, fiind insa de minim 5 ani. 

sâmbătă, 20 august 2016

The best real estate virtual tours software

It has been a couple of months since my last thests with software solutions that I need to implement in my company and this week I have started already testing a real estate virtual tours software solution that I have found online - in fact I have found it in a forum related to software development, where some smart guis were perplexed by the complexity and at the same time at the ease of use of a certain software solution, TourWizard.

And the funny thing is that I am in great need of a virtual tour builder, a software that would help my real estate company to transfer easily in a digital format all of our property listings, all the apartments and villas that we are selling as well.

And on monday I have decided to give Tour Wizard a try and I really have to say that I was impressed with the featured offered, with the attention on the details, on all the features that were implemented, features that are really help full from a sales person point of view as they have a lot of marketing tips and tricks in there.

So... to be honest I would not believed for a second that I would find a software solution that would have teach me how to do online marketing for my company, but it seems that now days we are learning from everywhere, even from software solutions created to give us a hand.

So... to conclude this story... I have to say that I was really impresseed by Tour Wizard and decided to purchase the best plan that I would be able to use and at the same time I have pushed all my employees in using it, as it brings a lot of value to oru company due to the fact that it tackles the online world in a very impacting way.