luni, 27 mai 2013

Sudura polipropilena teava PPR 1500W

Polipropilena utilizata in acest caz, este pentru sudarea la cald prin polifuziunea tuburilor din mase plastice. Pentru efectuarea unei  sudurii cu polipropilena avem nevoie de urmatoarele instrumente: aparat de sudura, suport de aparat, foarfeca speciala pentru sudarea tevilor, cheie hexagonala imbus, ruleta, surubelnita, manusi de protectie si caseta de transport.

luni, 20 mai 2013

De unde luam piese auto?

Piese auto ieftine se gasesc in urmatoarele zone:
- vitan (targul de masini)
- soseaua pantelimon

O alta solutie este sa cumparati piesele online:
- www.revaland.ro - lucreaza cu mai multi distribuitori si de fiecare data reusesc sa gaseasca preturi ok, mie mi s-au parut cei mai ieftini pentru piesele scumpe, unde o diferenta de 5% chiar conteaza. totusi, mai au destul de lucru la site.
- www.autokarma.ro - sunt probabil cei mai vechi in piata si de curand si-au modificat site-ul, au preturi ok si sunt foarte prompti - recomand!
- www.ingaraj.ro - astia au extrem de multe piese la preturi acceptabile, dar site-ul lor de mult eori nu afiseaza toate elementele importante (pret si stoc)
- www.al-padrino.ro - preturi ok, dar nu pot sa-i sufar pe vanzatori, poate am eu ceva cu capu' sau astia sunt cei mai scarbosi vanzatori de pe planeta.